Για τους δραστήριους επισκέπτες, μπορούμε να κανονίσουμε τις εξής δραστηριότητες:
 
Ιππασία
Σε μια ιδιαιτέρως αναγνωρισμένη σχολή ιππασίας με πολλά χρόνια εμπειρίας. Είτε είστε νέοι είτε μεγαλύτεροι, έμπειροι ή όχι, υπάρχουν προγράμματα κατάλληλα για τον καθένα.
- Μαθήματα (επίσης για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω) 
- Εκδρομές στα πιο όμορφα περίχωρα του νησιού.
Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ εκδρομών μίας ώρας, δύο ή τριών ωρών, ενώ μπορείτε να μας ζητήσετε ό,τι άλλο θέλετε. 
Πολύ έμπειροι ιππείς επιβλέπουν όλες αυτές τις δραστηριότητες. 
Υπάρχουν διαθέσιμα καπέλα, γάντια και μπότες, οπότε δεν χρειάζεται να τα έχετε φέρει μαζί σας. Η μεταφορά από και προς τις βίλλες περιλαμβάνεται στην τιμή. Και μην ξεχνάτε, η σχολή ιππασίας διατηρεί ασφάλιση έναντι παντός ατυχήματος.
 
Ενοικίαση ποδηλάτου
Εξερευνήστε την γύρω περιοχή με το ποδήλατο και θα ανακαλύψετε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.
 
 
Ενοικίαση αυτοκινήτου
Συνεργαζόμαστε με μια τοπική επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων, η οποία είναι πολύ γνωστή εδώ και πολλά χρόνια στο νησί.  Ποιοτικά αυτοκίνητα, πλήρως ασφαλισμένα σε πολύ λογικές τιμές. 
Εάν ενδιαφέρεστε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, ποδήλατο ή να βιώσετε την εμπειρία της ιππασίας στις διακοπές σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του εντύπου κράτησης και θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. 
 
Mασάζ
Αρχίστε τις διακοπές σας χωρίς πίεση, ένα καλό μασάζ είναι ότι πρέπει για να αρχίσετε τις διακοπές σας ξεκούραστα. Sport massages, Relax massages, Swedish massages, Tissue massages κ.λπ. Καλέστε μας και θα κλείσουμε ένα ραντεβού με τον θεράποντα για να έρθουμε στο μέρος σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Paliopigado Villas
Καλπάκι Ζάκυνθος 29100 Ελλάδα 
Tηλ: +30 6976785527
Φαξ: +30 26950 27127